Családi ház generál kivitelezése

Alapvetően egyedi tervezésű a mindenkori vevői igényeknek megfelelő házakat építünk Budapest XVIII-ik kerületében. A mai trendektől eltérően egylakásos önálló családi házakat építünk, így lehet a legjobban az egyedi elképzeléseket kiszolgálni. A leendő vevővel egyeztetjük az elképzeléseit a ház műszaki paramétereiről (a mindenkori érvényes építési rendelettől előretekintőbb, szigorúbb műszaki követelmények szerint építjük házainkat), belső elrendezéséről, felhasznált beépített anyagok mnőségéről, külső kinézetéről, majd szerződéskötés után kezdődhet a kivitelezés. Az építkezés során a vevő az összes munkafolyamatot figyelemmel kísérheti, ellenőrizheti, így az építkezéssel kapcsolatos kérdéseit, esetleges változtatási igényeit naprakészen kezelni tudjuk. Szükség esetén tanácsokkal látjuk el a könnyebb döntéshozatal érdekében. (házszín, fűtési mód stb.)

Fontosnak tartjuk felhívni vevőink figyelmét az energiatakarékosságra, valamint az épület energiaszükségletének teljes kiváltását megújuló energiával. (hőszivattyús fűtés-hűtés + napelemes rendszer = 0 Ft-os rezsiköltség.

Egy házépítés szinte egy életre szóló pénzügyi döntés is, hiszen a családok legnagyobb részének az önerőn felül egyéb forrásra is szüksége lehet. Házainkhoz igénybe lehet venni a CSOK támogatást és hitelt is, valamint a bankok által kínált egyéb hitellehetőségek.


    Vissza az előző oldalra